SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bro Idrottsklubb
Innebandy

Välkommen till Bro IK Innebandy P11

Träningstider Bro Sporthall:

 

tisdagar 17.00 - 18.30 (samling i omklädningsrum 16.45)

 

fredagar 17.00 - 18.30 (samling i omklädningsrum 16.45)

 

Vill du provträna med oss? Kontakta Songan på 070-7186644.

Statusuppdatering
2023-12-01 11:23

Hej Innebandyfamiljen!

 

Det är redan december, vi är mitt i säsongen och grabbarna kämpar på. Vi visste redan från början att serien vi spelar kommer bli tuff, men killarna har verkligen visat att vi valt rätt och att dem utvecklas och växer som innebandyspelare! Vi tränar och matchar på!

 

Här kommer en liten statusuppdatering på vad som händer i närtid:

 

Julerian 7/12:

Vi står, som alla säkert vet, och säljer Newbody, kakor, godis och bak på Julerian i Bro Centrum den 7/12. Annica/Mia/Josephine har fixat och trixat, stort tack redan nu! Vi hoppas att vi kan få ett fint tillskott i lagkassan inför kommande aktiviteter.

 

Julavslutningsmiddag 17/12:

Snart vänder serien, sista matchen för i år spelas hemma den 17/12. Direkt i samband med matchen tänkte vi äta en julavslutningsmiddag hos Faruk på Brogrillen! En kallelse skickas ut inom kort, vi hoppas att alla i den nu 18+4 man starka truppen kan komma!

 

Föräldraträning 19/12:

Den sista träningen för i år blir tisdagen 19/12. Då bjuder vi in alla föräldrar på en ”föräldraträning”. Syftet är att visa föräldrarna hur vi tränar (samt att göra plats för kommande julmat). Alla kommer att träna tillsammans, dvs samma övningar, samma villkor! Träningskläder, inneskor och klubba på. Inga ursäkter! Vi vill se minst en förälder/spelare närvara! Kallelse skickas snart, skriv gärna i svaret på kallelsen hur många som kommer.

 

Cup-planering:

Vi tränare håller på att planera säsongens cup (tyvärr blir det med största sannolikhet bara EN cup denna säsong). Någon långhelg (förmodligen fredag-söndag) under april är ganska säkert att det blir, men vi återkommer med intressekoll och mer info när vi har!

 

Truppen:

Vi har blivit fler spelare under säsongen! Vi välkomnar tre nya spelare och föräldrar till innebandyfamiljen:

Leon Puhakka

Alvin Wissing

Nils Khalizov

Dem tränar för fullt och vi hoppas kunna göra dem matchklara under vintern/våren. Varmt välkomna till laget!

 

Nu kör vi!

Erik, Mårten, Johan och Songan

Landslagseventet 231125
2023-11-22 21:06

Här kommer lite mer information om lördagens event!

 

Samling:

15.15 Parkeringen Bro C.

 

Samåkning:

Dem som är anmälda får plats i ledarnas bilar! Åker ni själva, meddela mig tack! Vi behöver samlas för att gå in i arenan i gemensam trupp.

 

Klädsel och utrustning:

Vi åker i Bro IK-kläder, i alla fall vit eller blå matchtröja. Träningsjacka om ni har! Vi kommer att röra oss en hel del också, så träningskläder är att föredra! Inneskor och klubba är bra att ha med sig, men observera att det inte är tillåtet att ha med sig någon väska (pga de nya säkerhetsreglerna kring allmänna event)! Alltså, klubba och skor i handen, ingen väska/fodral!

 

Mat och dryck:

Kommer att serveras efter landslagets träning. Hamburgare och dryck utlovas och är gratis för killarna.

 

Indirekt samtycke till foton:

Det kommer finnas fotografer på detta event. Att du kommer på eventet är ett indirekt samtycke att du kan bli fotograferad och bilderna publiceras i Svenska Innebandyförbundets medier.

 

Hemfärd:

Vi räknar med att börja rulla hem mot Bro runt 20.00. Vi borde vara vid Bro C kring 20.30. Vi skickar ett meddelande i Messenger när vi åker från Täby!

 

Det kommer bli riktigt kul att se landslaget ladda inför VM, vi hoppas att vi får se upptakten till ytterligare ett guld till Sverige!

 

Inbjudan i sin helhet hittar du HÄR

 

 

 

 

 

 

Utbildning för tränarna!
2023-11-21 19:12
Bild från uppstartslägret i höstas

Hej innebandyfamiljen!

 

För två helger sedan genomförde Erik, Johan och Mårten en heldagsutbildning på Bosön. Syftet med dagen var att få en fördjupad kunskap i spelet, innebandyfys, idrottspsykologi, ledarskap och målvaktsträning på röd nivå.

 

Utbildningen arrangerades av Stockholms innebandyförbund och innehöll både teori och flera timmars fysisk genomgång/träning.

 

Alla tre tränare tyckte att dagen var givande och träningarna efter har innehållit en hel del nya övningar och träningsmoment! Nya utmaningar för killarna är alltid kul!

 

Stort tack till tränargänget för Ert engagemang och tiden ni lägger på laget!

Teamaktivitet! VM-uppladdning med Svenska damlandslaget 25/11!
2023-11-13 14:49

Hej Innebandyfamiljen!

 

Vi har ett damlandslag att vara stolta över. 8 VM-guld på raken, 10 st totalt är sjukt imponerande!

 

Nu har vi har fått möjligheten, att med hela laget, vara med på ett event med Svenska damlandslaget lördagen den 25/11. Vi kommer att få se landslagsspelarna träna/ladda inför VM i Singapore i K-Rauta Arena i Täby.

 

Eventet är uppdelat i två delar. 16.00-18.30 kommer vi få se spelarna presenteras, träna och intervjuas (Vi kommer behöva hålla avstånd till spelarna pga smittorisken inför VM, så ingen närkontakt).

 

Andra delen, 18.30-20.00 kommer vi kunna äta lite mat, på plan kunna köra hinderbanor, speed shooting mm.

 

Vi hoppas och tror att detta kommer bli inspirerande och kul för killarna!

 

Bro IK P11 har platser bekräftade, dock kräver det att det till hela evenemanget kommer 150 anmälda personer för att detta skall bli av (det lät dock på evenemangsansvarige att det inte var några problem). Jag kommer skicka ut en kallelse inom kort. Vänligen svara på den kallelsen så fort som möjligt!

 

Ni hittar inbjudan till eventet HÄR, det är all info vi har för tillfället.

 

Mer info och även info om samåkning kommer!

Matchflytt Bro IK vs Sollentuna (A)!
2023-10-23 07:07

Hej innebandyfamiljen!

 

Först och främst kul att se grabbarna kämpa i lördags. Vilken match dem gjorde! Vi fortsätter på samma spår!

 

Gällande kommande match mot Sollentuna (A) så har gästerna begärt en matchflytt som nu godkänts av alla instanser. Vi skjuter på matchen från söndagen 29/10 till tisdagen 7/11 klockan 18.15 (delvis på vår ordinarie träningstid). Jag har uppdaterat kallelsen och alla som svarat sedan tidigare behöver svara igen.

 

Seket skulle vara bemannat av Palm/Meiden enligt schema. Kan ni inte sitta seket på den nya tiden, hör av Er till mig!

 

Hoppas att vi syns då!

 

//Songan

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 2/12 12:15
2 - 4  
Sön 26/11 13:45
3 - 6  
Sön 19/11 18:00
7 - 1  
Sön 12/11 13:15
8 - 10
Tis 7/11 18:15
5 - 3  
Lör 21/10 17:00
6 - 8  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 21/09 15:18 
Nyheter från föreningen