SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bro Idrottsklubb
Innebandy

Välkommen till Bro IK Innebandy P11

Träningstider Bro Sporthall:

 

tisdagar 18.15 - 19.30 (samling i omklädningsrum 18.00)

 

fredagar 17.00 - 18.15 (samling i hallen 16.45)

 

Vill du provträna med oss? Kontakta Songan på 070-7186644.

Lägesrapport
2023-03-21 20:36

Hej innebandyfamiljen!

 

Ännu en säsong börjar närma sig sitt slut.

 

I helgen spelar vi våra två sista matcher i seriespelen. Båda matcherna spelas på söndag, Vallentuna hemma och Bele borta. Kallelser är skickade, vänligen svara så fort ni kan! LADDA!

 

Mälarenergi Cup närmar sig också med stormsteg. Vi kommer efter helgens sista matcher fokusera på att "spela in oss" inför cupen. Vi får se om vi ev. får till någon träningsmatch för att hålla ångan uppe! Jag kommer gå ut med mer info om cupen inom kort. Packlista, spelschema, var vi övernattar, ev extraaktivetet mm. Vädra sovsäcken redan nu, håll utkik efter nästa utskick!

 

Vi ledare vill också be Er att boka upp lördagen 29/4. Då kör vi (för nu hemlig) avslutningsaktivtet för laget. Vi siktar just nu på att köra mellan 10.00 till 15.00. Mer info kommer även här och även kallelse.

 

Just nu har vi lagt in träningar i kalendern april ut. Det är dock inte helt spikat att vi avslutar träningssäsongen där, ev kör vi på även i maj. Vi kommer behöva träna lite mer 5vs5 då vi nästa säsong kommer gå över helt på det upplägget.

 

Slutligen, lagkassegruppen har precis delat ut tredje omgången lotter för säsongen. Tack för att ni engagerar Er, tack för att ni ställer upp för laget och säljer lotter! Utan er och engagemanget hade vi inte kunnat göra något av ovan. Sälj så det ryker, hjälp varandra om det behövs!

 

Johan, Erik, Mårten, Reneé och Songan

Mälarenergi cup 2023!
2023-02-23 09:16
Vi drar till Västerås igen!

Hej innebandyfamiljen!

 

I april är det dags för tvådagarscup i Västerås igen! Mälarenergi Cup som vi spelade förra året.

 

Den går av stapeln den 15-16 april. Spelschemat är inte satt, men räkna med två fulla dagar med övernattning mellan lördag-söndag och minst fyra matcher. Dvs massa kul!

 

Vi kommer inom kort skicka ut en intresseanmälan som jag skulle vilja att ni svarar på hyffsat snart. Kika i kalendrarna om den helgen är ledig för Era söner och svara på kallelsen senast söndag 31/1, men gärna innan. Intresseanmälan blir underlag till om vi anmäler ett eller två lag, så viktigt att ni kikar noga innan ni svarar!

 

Övernattning kommer ske i en skola på hårt underlag (liggunderlag och sovsäck el. likn.). Alla måltider och avgifter för turneringen inkluderade. Att ta sig till och från Västerås görs koordinerat föräldrar/ledare.

 

Förra året blev det inget besök på Kokpunkten pga tidsbrist, vi får se om vi lyckas få till det i år! Men lovar inte för mycket i nuläget.

 

Hoppas på grymma dagar i Västerås med alla i laget!

 

Erik, Mårten, Reneé, Johan och Songan

Schema för "seket" våren 23
2023-02-23 09:14
Vårens sekschema. Ev byten internt sker av respektive föräldrar!
 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen