SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bro Idrottsklubb
Fotboll
P14

Välkommen till Lag 2014 vit!

Vill ditt barn börja träna med oss?

Just nu har vi fullt i laget men har ni frågor eller funderingar går det bra att maila dessa vår lagledare Maria mariaclara64@hotmail.com 

 

4 st provträningar utan kostnad
Kom och testa med oss, de 4 första tillfällena är gratis! Därefter bör man ta beslut om man vill stanna i laget. Ta med vattenflaska och tänk på att benskydd är obligatoriskt vid all träning. 

 

Träningstider

Se vår kalender för detaljerad information, vi tränar för tillfället:

- Måndagar inomhus i Bro IP:s fotbollshall kl. 17:55-18:55

- Onsdagar utomhus på Bro IP kl. 18.00-19.00

Kläder

Bro IK:s policy är att samtliga spelar skall bära föreningens träningskläder. Träningskläderna beställs personligen på Stadium Teamsales. Är du ny så är detta inte ett krav, men väljer man att stanna i laget skall föreningskläder beställas och bäras vid varje träning.

 

Obligatoriska träningskläder är:

• Träningströja Ent 22 (länk)
• Shorts blå Squad 21 (länk
• Strumpor blå Milano 23 Sock (länk)

• Matchstrumpor Vita Milano 23 Sock (länk)

• Matchshorts samma blå som vid träning

• Matchtröja beställer lagledare för varje ny spelare

 

Kostnad

Se fotbollssektionens hemsida för information om medlemsavgifter och sektionsavgifter.

Nyhet från lagföräldrarna
2023-04-15 12:52

Hej alla föräldrar i P14 Bro IK!

Nu har vi ett par föräldrarepresentanter som kommer stötta ledarna i lite ”runtomkring” aktiviteter denna säsong. Vi hoppas kunna bidra till en stärkt lagsammanhållning i både laget och med er föräldrar. Vi har redan nu lite tankar på aktiviteter för att få killarna att lära känna varandra lite bättre utanför planen. Vi återkommer med mer information om detta lite längre fram.

Vi har börjat med att skapat en Facebook grupp där vi kan dela information och bilder från träningar, matcher och andra event. Facebook gruppen är stängd och vi kommer inte godkänna några förfrågningar från mailadresser som inte finns med som målsman i SportAdmin. Finns det önskningar om undantag från detta, exempelvis om en annan person i familjen/släkten vill gå med så måste ni meddela Maria eller Helen. Om ni söker på ”P14 Bro IK Fotboll” så hittar ni vårt lag. Facebook ersätter inte SportAdmin och frågor till ledarna ska fortsatt skickas direkt till dom och inte via Facebook.

Vi skulle uppskatta information OM det finns önskemål från föräldrar om att vi inte publicerar bilder på era barn i vår stänga Facebook grupp.

Vi kommer även starta en whatsapp grupp som ett komplement och ett snabbt sätt att kunna kommunicera på. Vi kommer bjuda in alla målsmän där mobilnummer finns tillgänglig i SportAdmin. Vill man ej vara med så går det självklart bra att lämna gruppen.

Låt oss hjälpas åt så att våra killar får en så bra säsong som möjligt.


Mvh

Maria (mamma till Samuel)
&
Helen (mamma till Jordan)

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 18/10 14:00 
Fotbollssektionen, 11/10 17:59 
Fotbollssektionen, 30/08 14:25 
Fotbollssektionen, 11/07 16:50 
Fotbollssektionen, 16/03 17:19 
Nyheter från föreningen