SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bro Idrottsklubb
En del av livet

Bli medlem i Bro Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Bro IK

Vi har bedrivit idrott i Bro i mer än 110 år! Vill du också vara med? I menyn ovan hittar du våra olika sektioner, lag och grupper. På deras sidor hittar du, bland annat, information om träningar och kontaktuppgifter.

Du kan även mejla sportkontoret@broik.se för mer information.

Ekonomisk resurs sökes
2023-11-07 20:00

Bro IK växer och med det ökar också trycket på vår administrativa organisation.

Med en liten organisation som är beroende av en eller två personer så blir vi sårbara. Därför har Bro IK:s styrelse beslutat att utöka den administrativa delen med betoning på föreningens ekonomi och lagkassor. 

Bro IK söker nu en bokföringskunnig person. Har du, eller någon du känner, de kunskaper som krävs? Du bör ha förståelse för hur en ideell förening fungerar och du behöver ha arbetat med bokföring.

Arbetet sker i samarbete med vår ekonomiansvariga kassör och vår klubbchef.

Vi tror att det krävs ca 20 timmar per vecka under de tre första månaderna. Därefter görs en utvärdering av arbetet och vad som krävs fortsättningsvis.

Mejla en kort beskrivning av dig själv med information om relevanta kunskaper och erfarenheter som du tror kan hjälpa klubben att bli ännu bättre. 

Sista dag för ansökan är fredagen den 17 november.

Eftersom behovet finns redan nu är det styrelsens önskan att tillsätta tjänsten så snart som möjligt så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Mejla CV, löneanspråk och personligt brev till: styrelsen@broik.se

Har du frågor om tjänsten mejlar du till samma adress. 

Information från Sportadmin
2023-10-04 15:40

Vi har fått information från Sportadmin om ett fel som uppstått i överföringen av information mellan Sportadmin (Bro IK:s leverantör av hemsida och medlemssystem) och Riksidrottsförbundet, RF. Det är inga personuppgifter som blivit offentliga men vi vill ändå informera er medlemmar om vad som sker.

Sportadmin och RF förklarar här nedan vad som hänt:

 

Hej,

Som en flersektionsförening är ni medlemmar i flera olika specialidrottsförbund. Under en begränsad tid på våren 2023 har era aktiva deltagare, genom SportAdmins integration till IdrottOnline, märkts med alla föreningens idrotter, i stället för den eller de som de verkligen deltar i. Låt oss förklara vad som har hänt: 

Vad har hänt?

Genom en integration skickas er närvarodata från SportAdmin till IdrottOnline och bildar underlaget till er LOK-stödsansökan. Under våren 2023 har SportAdmin uppdaterat sin teknik för att förbättra prestandan i integrationen. Det arbetet har gått bra, men nu har vi upptäckt ett oavsiktligt fel kopplat till den nya tekniken som drabbat er som är en flersektionsförening.

En person som närvarar på en LOK-stödsaktivitet och registreras i SportAdmin skickas till IdrottOnline i en dataöverföring. Personen flaggas med den idrott som den är aktiv i. Felet vi upptäckt är att personer aktiva i en flersektionsförening har flaggats med föreningens alla idrotter, oavsett om de är aktiva i idrotten eller inte.

Detta påverkar inte LOK-stödsansökan och hur den handläggs hos RF. Har ni som förening däremot godkänt att specialidrottsförbund får hämta ut uppgifter från IdrottOnline till deras system kan data under en begränsad period felaktigt skickats till fler specialidrottsförbund än nödvändigt. Uppgifter som kan ha delats är namn, personnummer och i vissa fall kontaktuppgifter. Ni kan i IdrottOnline se vilka integrationer ni har godkänt och då se vilka specialidrottsförbund som kan ha fått fel uppgifter.

Exempel: Lisa Larsson spelar handboll i en förening som erbjuder både handboll och fotboll. Rätt hantering är att Lisa flaggas som handbollsspelare och enbart handbollförbundet har tillgång till hennes personuppgifter om ni i IdrottOnline har godkänt att handbollsförbundet får hämta uppgifter med en integration. Men i det här fallet har även fotbollförbundet, under en begränsad tid, haft tillgång till hennes uppgifter om ni har godkänt en integration från fotbollförbundet.

Vad händer nu? SportAdmin och Riksidrottsförbundet agerar tillsammans i att åtgärda felet. Vi har en nära dialog och lägger gemensamt alla tillgängliga resurser på att rätta till felet. Det vi vet med säkerhet idag är att personuppgiftsincidenten är begränsad till RF-perioden VT23 och SportAdmin kommer inte att skicka några aktiviteter för HT23 förrän vi är säkra på att integrationen fungerar som tänkt.Vår prognos är att bristen i integrationen kommer att vara åtgärdad under denna vecka vilket säkrar att samma fel inte uppstår igen i framtiden. Riksidrottsförbundet arbetar skyndsamt med att radera de felaktiga uppgifter som redan har överförts till specialidrottsförbunden.I det här fallet är ni som förening personuppgiftsansvarig och vi som föreningssystem är personuppgiftsbiträde, och det är viktigt att ni förstår både vad som har hänt och vad vi gör för att hantera händelsen.Om ni har några frågor, kontakta SportAdmins support på 040-630 10 60 eller RF:s IT-support på telefon 08 699 61 10 eller itsupport@rfsisu.se.Med vänliga hälsningar,SportAdmin & Riksidrottsförbundet

Se upp för "nätfiske"
2023-08-08 10:00

Det cirkulerar mejl från personer som utger sig för att vara någon annan och representera seriösa organisationer t.ex. Bro IK. Ofta har de en @outlook.com-adress. Svara inte på de mejlen! Släng dem i papperskorgen!

De mejl som kommer från Bro IK slutar på @broik.se eller @utskick.sportadmin.se

 

Ny styrelse och andra nyheter från årsmötet
2023-07-07 12:29

Ett försenat årsmöte hölls den 22 juni i konferensrummet på bro IP.

Vid årsmötet antogs styrelsens motion om reviderade stadgar. 

Bro IK:s stadgar, som gäller från årsmötet, finner du under "Dokument" här på sidan.

Vid årsmötet fattades beslut om att ledningarna för Bro IK:s olika sektioner ska benämnas kommittéer.

 

Bro IK:s nya styrelse:

Ordförande:

Johan Segui (omval)

Övriga ledamöter:

Sanna Bellhammar (omval)
Anna Johansson (nyval)
Kalle Johansson (nyval)
Linda Forsell (nyval) 

Andreas Örtenblad

Himzo Mihaljevic

Rikard Byström

Susann Carlsson Karami

 

De personer som valdes in i de olika sektionernas kommittéer är:

 

Bordtenniskommittén

Rickard Byström

Nicklas Holst

Boxningskommittén

Anna Johansson

Veijo Yliaho

 

Gymnastikkommittén

Andreas Forsberg
Karin Scott Piili
Nima Hashemi

 

Fotbollskommittén

Henrik Bjällås

Marcus San Pedro

Emil Sandel

 

Innebandykommittén

Andreas Örtenblad
Josefin Elmroth Strid
Linda Forsell

Bro IK:s årsmöte skjuts upp
2023-04-12 16:30

Årsmötet skjuts upp på grund av sjukdom hos extern revisor som följaktligen inte hunnit med att gå igenom årsmöteshandlingarna. Nytt årsmötesdatum komuniceras inom kort.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
P12, 03/12 13:19 
P 11, 01/12 11:23 
U16, 24/11 12:26 
P 11, 22/11 21:06