SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bro Idrottsklubb
En del av livet

Om klubben

Föreningen bygger på ideella krafter och strävar efter att utveckla medlemmarna positivt, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. 

Ambitionen är att utforma verksamheten så att den ständigt utvecklas och förbättras. 

Genom att satsa på ungdomarna får Bro IK en bred grund i alla föreningens sektioner. 

Med en bred ungdomsverksamhet skapar föreningen även möjlighet till att bedriva en seriös seniorverksamhet, som är en viktig del i föreningen. Den skapar ett intresse för föreningens medlemmar, sponsorer och Bros invånare.

 

Därifrån plockas även framtida ungdomsledare och föreningsfolk med gedigna kunskaper som kommer föreningen till gagn. 

Under föreningens långa historia har flera kända profiler som Hans Backe, Erik Hamrén, Majid Jelili  passerat och fått delar av sin utbildning och utveckling till det dom är idag.

 

Bro IK Fotboll har genom åren varit ett flaggskepp inom kommunen och fostrat spelare som tagit sig upp i Allsvenskan.

Bro IK Innebandy har genom en bra verksamhet fostrat spelare till Svenska superligan och även till spel i Danmark. 

Bro IK Boxning har även de producerat boxare av världsklass. Svenska herr seniorernas tidigare förbundstränare började sin karriär i Bro IK. 

Bro IK Gymnastik fortsätter att växa både bland ungdom- och motionsidrotten. 

Bro IK Bordtennis  har genom åren ofta legat i topp i sina serier och utbildat många kompetenta spelare. Nu har en ny, kanske Sveriges finaste, bordtennishall uppförts i Kungsängen. Där spelar våra herrseniorer sina matcher.

 

Bro IP har förärats med en Fotbollshall som blivit ett lyft för alla kommunens föreningar och i samband med detta så har även omkringliggande spelytor fått sig en upprustning, vi står nu med en toppenfin anläggning som sjuder av liv under hela året.

 

Föreningen ser ljust på framtiden, vill DU hänga med? 

Bli medlem du med!

/Bro IK