SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bro Idrottsklubb
En del av livet

Bro IK:s årsmöte flyttat till april
2023-03-08 18:35

Bro IK håller årsmöte i Härneviskolans matsal i april. Härmed kallas du som medlem till det mötet. Under mötet kommer bland annat en motion från styrelsen angående förändringar av stadgarna att behandlas. I rätt tid inlämnade motioner och övriga handlingar hittar du under dokument-Årsmötet 2023 i menyn här ovan. 

Alla handlingar till årsmötet kommer även finnas tillgängliga på Sportkontoret i Fotbollshallen på Bro IP, Ginnlögs väg 1, Bro, senast 2023-03-23.

 

Valberedningens förslag samt rapport hittar du under Dokument - Årsmöte 2023 i menyn här ovan.

 

Nedan kan du läsa vad valberedning skrev inför sitt arbete:

 

Nominera till Bro IKs styrelse senast 22 februari!

I april är det dags för Bro IKs årsmöte där bl.a. en styrelse ska väljas. Styrelsen består idag av sju ledamöter, ordförande inkluderad.  

Valberedningen har fått in avsägelse från Andreas Forsberg. På förra årsmötet skedde heller inget fyllnadsval när Marie-Louise Ståby lämnade styrelsen.  

Valberedningen vill nu ha in nomineringar inför årsmötet så att vi kan välja en engagerad och driven styrelse som både kan förvalta och utveckla vår förening. Alla medlemmar har möjlighet att nominera personer till styrelsen. Känner du någon som du tror skulle passa bra som förtroendevald? Hör av dig till valberedningen med nominering så tar vi kontakt med den och hör om intresse finns, du behöver inte tillfråga den du nominerar.

 

Eller vill du själv engagera dig i Bro IK? Hör i så fall av dig till valberedningen för ett första samtal så berättar vi mer! 

 

Du får även gärna nominera personer som du vill se i någon av sektionsledningarna.

 

Vi behöver få in dina nomineringar senast den 22 februari.

 

Vi ser fram emot att få höra från dig (kontaktuppgifter nedan)!

 

mvh

Valberedningen

Ingrid Eriksson, sammankallande (ingrid.s.eriksson@gmail.com, 0722470589)

Johan Callmyr (johan.callmyr@gmail.com, 0706175232) 

Shadan Demirci (bkshadan@live.se)


Nyhetsarkiv